Servicii

Home / Servicii

Servicii stomatologice la standarde inalte !

Clinica stomatologica SimosasDent  ofera servicii medicale stomatologice complete, intr-un cadru modern, adaptat noilor tehnologii si tehnicilor de lucru.

Si pentru ca factorul uman este foarte important, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a trata o serie de situatii neplacute: durerea de dinti, boala parodontala, mirosul neplacut al gurii sau cancerul oral.

Vizita la un medic stomatolog  este cu atat mai importanta daca aveti deja lucrari dentare sau implanturi dentare. O vizita la dentist poate releva tartru dentar in exces, carii incipiente, o limba incarcata, gura prea uscata, a halena fetida, gingivite sau chiar leziuni cu potential cancerigen. In cadrul clinicii stomatologice SimosasDent putem sa ne ocupam de toate afectiunile care pot crea neplaceri dentare.

Zambetul dvs. este cartea noastra de vizita, astfel ca este firesc sa ni-l dorim a fi perfect. Tratamentul adecvat pentru reconstructia zambetului se stabileste în functie de fiecare caz. Se va tine intotdeauna cont de anumiti factori atunci cand se alege tipul tratamentului stomatologic:culoarea dintilor, alinierea si spatiile dintilor, dintii lipsa, fizionomie (buze, obraji), culoarea tenului si parului etc. Astfel, zambetul va fi în armonie cu aspectul general al pacientului, nu va parea fals si nu va face nota discordanta. Reconstrucatia danturii va poate ajuta sa aveti o masticatie sanatoasa si va contribui la starea generala de sanatate a intregului organism.