Ortodontie

Home / Ortodontie
Dr. Karla Mares

Dr. Karla Mares

Medic stomatolog (stomatologie generala)
Gasirea celui mai bun tratament stomatologic este o provocare continua, dar tratamentul potrivit la momentul potrivit aduce cele mai frumoase zambete.

Cat de importanti sunt dintii frumosi si drepti !

Ortodontia este o ramura a stomatologiei care aduce corectii asupra dintilor si maxilarelor pozitionate incorect. Dintii incalecati si cei care nu sunt aliniati unul langa celalalt sunt mai greu de curatat si prezinta riscul de a cadea mai repede datorita deteriorarii lor si a bolilor parodontice si cauzeaza un stres suplimentar asupra muschilor masticatori, ceea ce poate duce la dureri de cap, ale gatului, umerilor si chiar dureri de spate. Asezarea defectuoasa a dintilor poate distrage atentia de la infatisarea unei persoane.

Dintii frumosi , corect aliniati , se incadreaza bine fizionomiei si sunt asociati cu numeroase calitati pozitive. In zilele noastre, datorita tehnicilor disponibile, o dantura estetica este la indemana oricui.

Frumusete 95%
Calitate 100%
Sanatate 96%
Atractie 97%

Ortodontia

Ortodontie pentru adulti

Indiferent de varsta si caracteristicile fizionomice exista solutii pentru toti pacientii care au nevoie de tratament ortodontic. Aparatele ortodontice pot indrepta dintii, pot alinia mai bine maxilarele, pot crea spatii intre dintii prea apropiati si pot reduce spatiile mai mari dintre dinti. Aparatele dentare fixe sau mobile, metalice, ceramice ori invizibile pot fi alese ca solutie pentru orice persoana cu probleme ortodontice.

Ortodontie

Pe langa aparatele dentare clasice, puteti opta pentru aparate ortodontice inivizibile. Un astfel de tip de aparat este aparatul dentar lingual, care se monteaza pe partea din spate a dintilor, fiind astfel invizibil. Un al doilea tip de aparat invizibil este practic un sistem de gutiere transparente, fabricate dintr-un material sintetic foarte usor si, in acelasi tip, rezistent. Aparatele ortodontice invizibile sunt personalizate pentru fiecare pacient.

Ortodontie pentru copii

Copiii pot incepe tratamentul ortodontic chiar si de la varsta de 7-8 ani, in cazul in care este vorba de probleme ortodontice deosebite. Tratamentul timpuriu beneficiaza de avantajele flexibilitatii maxilarelor in cazul copiilor, deoarece acestea sunt in crestere si oasele se intaresc doar la sfarsitul adolescentei. Avand in vedere ca oasele sunt inca mai moi, tratamentele ortodontice duc la rezultate mai rapide decat in cazul adultilor.

  • Timisoara, Timis, Romania
  • 0256243958, 0723553901
  • info@simosasdent.ro