Despre noi

Home / Despre noi

Bine ati venit la Clinica Stomatologica SimosasDent !

Inca de la infiintarea ei in anul 2013, Clinica Stomatologica SimosasDent – situata in Timisoara, strada Gheorghe Lazar – ofera tratamente dentare personalizate fiecarui pacient intr-un cadru performant, la standarde inalte de calitate si siguranta. Puteti apela cu incredere la serviciile echipei noastre de profesionisti, indiferent ca este vorba de servicii de diagnostic, investigatii ori tratamente stomatologice complexe, dintre care enumeram: stomatologie pediatrica, implantologie, estetica dentara, endodontie, protetica, chirurgie, radiologie, ortodontie. inhalosedare si altele.

  • Materiale de calitate
  • Gama variata de servicii
  • Echipa de profesionisti
  • Aparatura de ultima generatie

Avantajele noastre

0% Materiale de calitate
0+ Servicii stomatologice variate
0 Echipa de profesionisti
0% Tratamente complete
0% Aparatura moderna

Echipa noastra

Dr. Simona Neamtu

Dr. Simona Neamtu

Medic stomatolog (stomatologie generala)
Vizitele regulate la stomatolog trebuie sa fie reguli de viata, pentru ca orice problema dentara depistata la timp isi gaseste rezolvare.
Dr. Karla Mares

Dr. Karla Mares

Medic stomatolog (stomatologie generala)
Gasirea celui mai bun tratament stomatologic este o provocare continua, dar tratamentul potrivit la momentul potrivit aduce cele mai frumoase zambete.
Dr. Dilan Donato Tata

Dr. Dilan Donato Tata

Medic stomatolog
Clientii nostri au parte de servicii la cele mai inalte standarde de profesionalism, din partea unor medici dedicati, care pretuiesc munca bine facuta.

Despre importanta igienei orale

Mentinerea unei igiene orale corecte este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru dintii si gingiile Dvs. Dintii sanatosi nu doar ca va ajuta sa va simtiti bine si sa aveti un aspect placut, dar fac posibila o alimentatie fara probleme si o vorbire corecta. Igiena orala corecta este importanta pentru o stare generala de bine si confort. Medicul stomatolog va poate ajuta sa invatati tehnicile corecte ale unei bune igiene orale si va poate indica zonele bucale care ar trebui sa beneficieze de o atentie sporita in timpul periajului sau al utilizarii atei dentare.