Cosmetica dentara

Home / Cosmetica dentara
Dr. Dilan Donato Tata

Dr. Dilan Donato Tata

Medic stomatolog
Clientii nostri au parte de servicii la cele mai inalte standarde de profesionalism, din partea unor medici dedicati, care pretuiesc munca bine facuta.

Tratamentele de cosmetica dentara – atat de utile !

Cosmetica dentara presupune proceduri care duc la imbunatatirea aspectului dintilor, a fizionomiei – in general – si aduc un plus de stralucire danturii.  Cu alte cuvinte, cosmetica dentara asigura tratamente neobligatorii, la alegere , spre deosebire de alte categorii de servicii stomatologice, care se refera la rezolvarea unor probleme orale pentru care este nevoie de tratament obligatoriu.

Tratamentele aplicate in cosmetica dentara pot fi: aplicarea de fatete ceramice, tratamente cu incrustatii ceramica, tratamente cu incrustatii compozit, albirea dintilor, aplicarea de bijuterii dentare, remodelarea estetica a gingiilor.

Albirea dintilor este una din procedurile cele mai des solicitate de catre pacienti. Efectul tratamentului difera in privinta eficacitatii, costului, durabilitatii si a efectelor secundare, insa albirea dintilor se refera în general la aplicarea compusilor peroxidici pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Gradul de albire a dintelui variaza in functie de mai multi factori: tipul de pete, concentratia agentului de albire din produsul utilizat, timpul in care agentul de albire actionează pe dinte si frecventa cu care tratamentul este repetat. Exista cativa pasi necesari inaintea unui tratament de albire a dintilor: se stabileste daca pacientul este un bun candidat pentru această procedura, avand in vedere ca albirea dintilor nu este recomandata femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor cu boli gingivale sau eroziune dentara, copiilor pâna la 16 ani, persoanelor cu dintii foarte sensibili sau alergice la peroxid, pacientilor cu dinti fisurati.

Trebuie avut in vedere faptul ca albirea nu are efect asupra coroanelor sau oricarui alt tip de dinte care nu este natural. Daca exista o obturatie de culoarea dintelui, albirea va avea efect doar asupra suprafetei dentare, nu şi asupra materialului din care e realizata obturatia. ‘Candidatii’ ideali pentru albirea dintilor sunt persoanele ce prezinta pe dinti pete galbui sau maronii cauzate de cafea, ceai, alcool sau medicamente.

 

Incredere 97%
Stralucire 96%
Utilitate 100%
Sanatate 96%

Cosmetica dentara

Albirea dintilor la cabinetul stomatologic

Albirea profesionala in cabinetul medicului stomatolog are loc sub supravegherea atenta a personalului specializat, fapt care permite folosirea unor agenti de albire puternici intr-un mediu sigur, controlat si fara durere . Rezultatele sunt, in general, vizibile imediat.

Albirea dintilor acasa

Albirea dintilor acasa poate fi o alternativa la metodele aplicate in cabinetul medicului stomatolog. In acest caz, pastele si gelurile folosite pentru albire contin o concentratie mult mai mica de peroxid de hidrogen.

Paste de dinti pentru albire

Albirea dentara obtinuta cu ajutorul pastei de dinti se poate ridica la aceleasi standarde precum albirea facuta cu substante speciale sau kituri de albire. Este bine sa alternati pastele de dinti folosite, pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor unei igiene orale complete.

  • Timisoara, Timis, Romania
  • 0256243958, 0723553901
  • info@simosasdent.ro