Igienizare cu air-flow

Igienizare cu air-flow

Folosim proceduri moderne de igienizare profesionala a dintilor, inclusiv prin metoda air-flow. Astfel se actioneaza pentru indepartarea in detaliu a placii bacteriene si a petelor de nicotina, cafea si alimente colorate. Pe langa curatarea dintilor, air-flow-ul ofera si un masaj gingival eficient, care stimuleaza circulatia sangvina locala, fiind recomandat in asociere cu detartrajul ultrasonic si periajul profesional sau ca procedura unica, repetata odata la 3 luni.

In ce consta? Echipamentul folosit pentru aceasta procedura proiecteaza pe dinti un jet de particule cu un continut ridicat de bicarbonat de sodiu si apa, pentru a realiza o curatare intensa a zonelor mai greu accesibile.

Cand se poate folosi? Air-flow se poate folosi ca procedura de profilaxie dentara, pentru igienizarea cavitatii bucale o data la 3 luni, pentru curatarea suprafetelor ocluzale inaintea efectuarii sigilarilor dentare, inaintea aplicarii aparatelor ortodontice fixe si in timpul purtarii lor, curatarea bonturilor dentare inaintea cimentarii definitive a unei lucrari protetice, dupa realizarea detartrajului pentru finisare, pentru curatarea cu eficienta maxima a coloratiilor extrinseci datorate consumului de alimente si bauturi colorate, cafea, tutun.